Bekwame en
multidisciplinaire teams

Met meer dan 90 werknemers, van wie 75 experts en 100 gekwalificeerde arbeiders staat de Gillion-groep tot uw dienst om nieuwe of gerenoveerde panden te ontwikkelen, bouwen en verkopen in verschillende sectoren (huisvesting, handel, openbare infrastructuur, dienstverlening…).

Bouw

Van grote bouwwerken tot afwerkingen, Gillion Bouw stelt alle vakkennis en competenties ten dienste die onontbeerlijk zijn voor een geslaagd nieuw project of een geslaagde renovatie.

Beheerder
Directiecomité
Projectmanager - Seniors en Assistenten
Studiebureau – Dienst bestekken
Werfleider
Preventieraad
Dienst-na-verkoop
Administratieve, financiële en HR-dienst
Arbeiders – beheerder van de arbeiders

Ontwikkeling

Omdat elke bouw een andere oplossing vereist, vergezelt Gillion Developement u in het ontwerpen van uw project om zijn potentieel er zo goed mogelijk uit te halen.

Commercieel
Commercieel

Asset Management

Vertrouw op discrete en ervaren professionals om het beheer van uw vastgoedportefeuille te optimaliseren door uw projecten in alle gemoedsrust te realiseren .

Het team vervoegen

Is bouwen uw passie?

Als u deze passie met ons deelt en wilt werken in een bedrijf van menselijk formaat dat vooruitgaat, waar de sleutelwoorden kwaliteit, organisatorische efficiëntie en professionalisme zijn, bekijk dan onze vacatures en wordt misschien één van onze toekomstige medewerkers!

Contact

Geïnteresseerd in een toekomstige samenwerking?

Contacteer ons. Ons team beantwoordt graag
al uw vragen.

Do Not Track détecté