Logo Gillion
  • Sogiaf
  • Gillion development

Gaat u bouwen of (ingrijpend) renoveren? Vertrouw op de professionals van Gillion Construct. Uw winst?
- een duurzaam gebouw, binnen de afgesproken termijn
- onberispelijke kwaliteit
- eersteklasservice – voor, tijdens en na de oplevering
Als erkend klasse 8-bouwbedrijf hebben we een grote draagkracht en capaciteit. Zo realiseren we moeiteloos ál uw projecten. 


 

PUBLIEKE GEBOUWEN
We zijn gespecialiseerd in publieke gebouwen. Van administratieve complexen tot scholen en crèches, en van appartementen tot militaire instellingen – geen enkele uitdaging is ons te groot. We komen ook feilloos tegemoet aan de noden van de publieke markt.
> Check onze realisaties

PRIVEGEBOUWEN
Ook voor uw privégebouw rekent u op de expertise van Gillion Construct. Industriële panden en scholen, hotels en privéwoningen, kantoren en winkelgalerijen – we brengen élk project tot een goed einde.
> Check onze realisaties

PASSIEFHUIZEN EN ENERGIEVRIENDELIJKE WONINGEN
Het milieu laat ons niet koud. We steken al jaren energie in ecologisch verantwoord bouwen. Dat doen we met passiefhuizen en energievriendelijke woningen, vooral in houtskeletbouw. We beheersen de nieuwste technieken, en we kennen de geldende wetgeving. Een strategie die wérkt, want talloze passiefwoningen zijn door Leefmilieu Brussel (BIM) erkend als ‘voorbeeldgebouw’ – hét bewijs voor uitstekende energie- en milieuprestaties.
> Check onze realisaties

DESIGN & BUILD-PROJECTEN
Kijkt u graag over uw grenzen heen? Streeft u naar samenwerkingen die de individuele invalshoeken overtreffen? In de Design & Build-projecten van Gillion werkt u met in plaats van naast de betrokken partijen. Ook voor uw constructies van publiek-private aard bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen zowel het ontwerp als de uitvoering van uw project, met één contactpersoon van a tot z. Zo lopen uw bouwwerkzaamheden gesmeerd.
> Check onze realisaties

LOPENDE PROJECTEN
U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende opdrachten. Elk nieuw bouwterrein vormt een uitdaging die we meesterlijk aanpakken!
> Ontdek onze lopende opdrachten

 

 

 

 

 

Site MADE BY PUNKT